Kunstroute 2.0

Kunstroute 2.2

Sinds 2003 organiseert een kleine groep enthousiaste kunstenaars elk jaar in april de Kunstroute in Graauw.

In 2022 zal de Kunstroute op zaterdag 23 en zondag 24 april plaatsvinden. Telkens van 12.00 uur tot 17.00 uur en de toegang is gratis.

Meer informatie kun je vinden op de website: www.kunstroutegraauw.nl. Daar kun je ook de plattegrond en deelnemerslijst downloaden.

Tientallen kunstenaars uit de regio en soms van iets verder weg exposeren een heel weekend lang hun werk in woonkamers, mooie oude schuren, de lokale horeca of in de ateliers in het dorp en de omliggende gehuchten. Daarmee kun je met recht spreken van een kunstroute van Paal en Zandberg, Graauw en Scheldevaartshoek.

Van brons tot keramiek, van sculptuur tot schilderij, van minitheater tot viltwerk, van fotografie tot film, van ets tot computerart en van literatuur tot edelmetaal, het is allemaal te zien en te beleven tijdens de Kunstroute Graauw.

In de loop der jaren is de Kunstroute Graauw uitgegroeid tot een evenement dat jaarlijks duizenden bezoekers trekt.
Tijdens de pandemie vond een digitale versie van de Kunstroute plaats. Je kunt het filmpje dat daarvan is gemaakt hier bekijken.

Ben jij kunstenaar en wil je deelnemen aan de Kunstroute Graauw? Of wil jij jouw huis, tuin, schuur beschikbaar stellen als exporuimte? Neem dan contact op met de organisatie via www.kunstroutegraauw.nl.

Onze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Adres

Dorpsstraat 46
4569 AK Graauw

Links

Website bouwer
 

Make a web page with Mobirise